OCET JABŁKOWY 250ML BIOFOOD
towar niedostępny
EKOLOGICZNY OCET JABŁKOWY 0,25L BIO FOOD Ocet jabłkowy jest produktem znanym od setek lat. Już w starożytnej medycynie doceniano jego właściwości takie jak: zapobieganie kamieniom pęcherza i infekcjom układu moczowego, wzmocnienie sytemu immunologicznego, łagodzenie objawów zapalenia stawów i dny moczanowej, ograniczenie infekcji w obrębie zatok i gardła, obniżenie wysokiego poziomu cholesterolu, ochrona przed zatruciem pokarmowym, pobudzenie metabolizmu, wspomaganie trawienia, leczenie zaparć, zapobieganie zmęczeniu mięśni po ćwiczeniach czy zwalczanie alergii u ludzi i zwierząt.
Wskutek pomyłki, na etykiecie naszych octów i olejów kokosowych widnieje informacja o 48h przydatności do spożycia po otwarciu produktu. Informujemy, że produkt otwarty i prawidłowo przetrzymywany w suchym i chłodnym miejscu, może być bezpiecznie przechowywany do okresu jego przydatności do spożycia.
SKŁADNIKI
Ocet z jabłek ekologicznych 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)