SYROP JAGODOWY POLSKA RÓŻA 500ML
towar niedostępny
Syrop jagodowy 500 ml
Syrop o doskonałym smaku leśnych jagód. Przeznaczony do sporządzania napojów, jak również jako dodatek do potraw, deserów, lodów.
Skład: cukier, sok z owoców jagód (34 %), kwas cytrynowy (jako regulator kwasowości)
Objętość netto: 500 ml, butelka szklana
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym (zgrzewce): 6
Tradycyjny syrop jagodowy
Świeże jagody wyróżniają się intensywnym kolorem, są też pokryte białawym, kredowym nalotem woskowym. Przed przystąpieniem do przetwarzania owoców trzeba dokładnie je przebrać i sprawdzić, czy nie ma w nich sztuk zgniłych albo z pleśnią. Nie wszyscy mają czas na robienie domowych soków czy konfitur. My przygotowaliśmy dla Ciebie, intensywny w smaku, naturalny syrop jagodowy, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Nasz syrop jagodowy ma mocny i wyraźny smak.
Do czego używać syropu jagodowego?
Desery wzbogacone naszym syropem jagodowym zachwycą wszystkich domowników!
-
Do przyrządzenia smacznego napoju wystarczy jedynie woda. Użyj gorącej lub zimnej — wtedy napój będzie orzeźwiający.
-
Lemoniadę jagodową łatwo przyrządzisz, gdy dodasz syrop jagodowy do wody gazowanej. Proporcja z wodą 1:8.
-
Budynie i puddingi polane jagodową słodyczą to gratka dla dzieci.
-
Syropem możesz udekorować także lody i ciasta!